Tour de Kurikka pyöräilyt 11.6.2023

Tour de Kurikka maantiepyöräily --- Kesäkuussa sunnuntaina 11.6. 2023 klo 9:00.

Lähtö Kurikan Torikahvilan edustalta. Reitti on n. 110 km. Kesto noin. 4,5 tuntia. 

Reitti: https://jalki.fi/routes/3651-tour-de-kurikka-maantie-11-6-2023

Reitti kulkee vanhaa tietäpitkin Kurikan Keskustasta Aronkylän kautta Kauhajoen keskustaan. Kauhajoelta matka jatkuu Nummijärven kautta Saraa ja siitä Ilvesjoentietä pitkin Pentinmäelle Jalasjärvelle. Pidempi evästauko pidetään Juustoportissa Jalasjärven Pentinmäellä. Juustoportilta matkaa jatketaan Jalasjärven keskustan kautta Jokipiihin ja sieltä edelleen Luovankylän kautta Kurikan keskustaan.

Ajetaan yhdessä ajoryhmässä n. 29-30 km/h keskivauhtia, ja pyrimme siihen että kaveria ei jätetä.

Sinä, joka et ole ajanut ryhmässä maantiellä, niin tiedoksi, että keskituntivauhtisi on ryhmässä ajaessa jopa 30 % kovempi kuin yksin tai kaksin ajaen. Eli jos pysty ajeleen lenkin yksin n. 25 km/h vauhtia, niin toi meidän ajovauhti on sinulle ihan sopiva.  Rohkeasti mukaan myös ensikertalaiset kokeilemaan maantiepyöräilyn huumaa ryhmässä!

Maantiepyöräilyyn oallistujalla Kilpapyörä, Cyclo tai muu vastaava kapiakumminen pyörä sekä pyöräilykypärä on pakollinen. Riittävästi omaa juomaa ja evästä mukaan. Taukopaikoilta on toki mahdollisuus ostaa evästä ja juomaa. Myös varasisärengas on hyvä olla mukana. Meillä ei ole huoltoautoa mukana

MAX 30 henkilöä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset Samille 10.6. mennessä; sami.viitala(at)pohjanmaan.fi, tai viestillä 044-4500027. Viestiin tieto maantiepyöräily.

Tapahtuma on maksuton!

Järjestää Kurikka MTB ry, Kurikan kaupunki ja LC-paitapiiska, Tervetuloa!

Tour de Kurikka retkipyöräily --- Kesäkuussa sunnuntaina 11.6. 2023 klo 9:00.

Lähtö Kurikan Torikahvilan edustalta. Reitti on n. 100 km. Kesto n. 7-8 tuntia.

Reitti: https://jalki.fi/routes/3652-tour-de-kurikka-pyoraily-retkisarja-11-6-2023

-Retkiryhmä ajaa reitin Kurikka-Aronkylä-Ikkeläjärvi-Ilvesjoki-Pihlajan Kevari-Jalasjärvi-Jokipii-Riskun silta-Kurikka, pituus n. 100 km. Reitti menee osoittain hiekkatietä pitkin, joten reitti ei sovellu maantiepyörille. Harjulan NS:lla (Juustoportin lähellä) Jalasjärvellä on omakustanteinen lounastauko, maksaa n. 10 €. Riskun sillalla on vielä Kaupungin tarjoamat makkarat ja nokipannukahvit.

Retkiryhmällä on oma huoltoauto mukana. Kypärä on pakollinen varastus.  Ajetaan yhdessä ajoryhmässä rauhallista retkivauhtia n. 20 km/h keskivauhtia kaveria ei jätetä periaatteella.

Oallistujalla pyöräilykypärä on pakollinen. Riittävästi omaa juomaa mukaan. Retkiryhmällä on lisäksi huoltoauto mukana. 

MAX 60 henkilöä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 7.6. mennessä antti@maki-ontto.com  Viestiin tieto retkipyöräily.

Tapahtuma on maksuton!

Järjestää Kurikka MTB ry, Kurikan kaupunki ja LC-paitapiiska, Tervetuloa!