Tour de Kurikka pyöräily 9.6.2024

Tour de Kurikka pyöräily Kurikan Tori --- Kesäkuussa sunnuntaina 9.6.2024 klo 9:00. 

Lähtö Kurikan Torikahvilan edustalta. Reitit  n. 110-120 km. Kesto n. 4,5-8 tuntia. 

Ajoreitit: julkaistaan toukokuulla.

Ajoryhmiä ja reittejä on kaksi: Retkipyöräily 114 km ja maantiepyöräily 119 km.

Retkipyöräily, joka ajalee hiljakseen, n. 20 km/h keskivauhtia noin 100 km reitti asvaltti- ja hiekkateitä pitkin. Matkan varrella on omakustanteinen luonastauko Sälli- Campingilla Jurvassa, joten varaa rahaa tai pankkikortti mukaan. Matkan loppupuolella on on lisäksi vielä yksi pidempi tauko, jossa tarjotaan makkarat ja kahvit. Omat retkijuomat mukaan. Huoltoauto seuraa mukana.  Varaa aikaa noin. 8 tuntia. 

Retkipöyräilyyn osallistujalla pyörän on oltava siis semmonen, että pääsee myös soratietä pitkin.  Pyöräilykypärä on pakollinen

Maantiepyöräily, joka ajaa asvalttitietä pitkin n. 27 km/h ajokeskinopeudella noin. 110-120 km reitin. Ajetaan yhdessä ajoryhmässä kaveria ei jätetä periaatteella. Tarvittaessa voidaan tehdä kaksi ajoryhmää. 

Sinä, joka et ole ajanut ryhmässä maantiellä, niin tiedoksi, että keskituntivauhtisi on ryhmässä ajaessa jopa 30 % kovempi kuin yksin tai kaksin ajaen. Eli jos pystyt ajeleen lenkin yksin n. 25 km/h vauhtia, niin toi meidän ajovauhti on sinulle ihan sopiva.  Rohkeasti mukaan myös ensikertalaiset kokeilemaan maantiepyöräilyn huumaa ryhmässä

! Maantiepöyräilyyn otetaan mukaan MAX 20 henkilöä (ilmoittautumisjärjestyksessä).

Reitin varrella pidetään yksi pidempi tauko ja lyhyempiä taukoja tilanteen mukaan. Varaa rahaa ja omat eväät sekä riittävästi juomaa mukaan. Myös varasisärengas, pumppu ja pientyökalut on hyvä olla mukana. Tällä ryhmällä ei ole huoltoautoa. 

Maantiepyöräilyyn oallistujalla Kilpapyörä/maantiepyörä, Cyclo tai muu vastaava kapiakumminen pyörä sekä pyöräilykypärä on pakollinen.Ilmoittautuminen retkipöyräilyyn  antti(at)maki-ontto.com  Viestiin tieto ajoryhmästä; retkipyöräily.

Ilmoittautuminen maantiepyöräilyyn kurikkamtb(at)gmail.com Viestiin tieto ajoryhmästä; maantiepyöräily.

Tapahtumalla ei ole vastuuvakuutusta, joten kaikki ajavat omalla vastuulla ja vakuutuksilla.

Tapahtuma on maksuton!

Lisätietoa Antilta p. 0500 564 482 (retkipyöräily) ja  Vepsulta p. 044 331 0081 (maantiepyöräily).

Järjestää Kurikka MTB ry, Kurikan kaupunki ja LC-paitapiiska, Tervetuloa!