Tapahtumat

Yhteislenkit Kurikan torilta keskiviikkoisin klo 18.30

Viikkolenkkejä ajetaan touko-syyskyyssa. Ajoryhmiä tehdään osallistujien mukaan, mutta vähintään kaksi joista toinen on vauhtiryhmä ja toinen on rauhallinen ryhmä. Aikaa on hyvä varata noin pari tuntia. Olet sitten kokenut pyöräilijä tai vasta-alkaja, olet tervetullut mukaan. Talviaikana lenkit sovitaan erikseen.

Lisätietoja viikkolenkki-specialistiltamme Esalta 0400 770 123.

Maastopyöräily tutuksi -päivä Kurikassa la 2.9. klo 12:00 

Paikkana toimii Kurikan PumpTrack-rata ja hiekkakenttä jäähallin vieressä, osoiteessa Paulaharjuntie 20, 61300 Kurikka. Järjestämme iloisen maastopyöräilyyn tutustumispäivän koko perheelle. Saat opastusta maastopyöräilyyn lajin harrastajilta. Voit ajella tekniikka- ja PumpTrack-rataa opastetusti. Esittelyssä ja koeajettavissa myös maastopyöriä.  Lisätietoja Vepsu: 044 331 0081.

Kesäkuussa on tarjolla kapiakummisille maantiepyöräilijöille kuumaa asvalttia n. 110 km ja retkipyöräilijöille asvaltin lisäksi myös kuivaa hiekkatietä n. 100 km verran. Tapahtumaa kerää yhteen pyöräilijöitä ajamaan mukavan yhteislenkin Kurikan ja lähikuntien aluleella. Eli tarjolla on siis maantiepyöräily- ja retkipyöräilysarjat , joten samana päivän starttaa sitten matkaan paljon muitakin pyöräilijöitä. Klikkaa lisätietoja tästä!

Talvipyöräily maastopyörällä

Kurikassa on mahdollista pyöräillä myös talvella. Sopivia reittejä löytyy ainakin Ikarista teollisuusalueen takaa ja keskustan tuntumasta Jyrän asuntoalueen takaa sekä Paavalin ja Pättikankaan maastoista Reitit löytyvät jalki.fi verkkosivuilta hakutoiminnolla tai tämän linkin takaa https://jalki.fi/routes/recent

 Lisätietoja reittien kunnosta: Pekka 040 542 1875.