Tapahtumat

Yhteislenkit Kurikan torilta keskiviikkoisin klo 18.30

Viikkolenkkejä ajetaan touko-syyskyyssa. Ajoryhmiä tehdään osallistujien mukaan, mutta vähintään kaksi joista toinen on vauhtiryhmä ja toinen on rauhallinen ryhmä. Aikaa on hyvä varata noin pari tuntia. Olet sitten kokenut pyöräilijä tai vasta-alkaja, olet tervetullut mukaan. Talviaikana lenkit sovitaan erikseen.

Lisätietoja viikkolenkki-specialistiltamme Esalta 0400 770 123.

Kesäkuussa on tarjolla kapiakummisille maantiepyöräilijöille kuumaa asvalttia n. 110 km ja retkipyöräilijöille asvaltin lisäksi myös kuivaa hiekkatietä n. 100 km verran. Tapahtumaa kerää yhteen pyöräilijöitä ajamaan mukavan yhteislenkin Kurikan ja lähikuntien aluleella. Eli tarjolla on siis maantiepyöräily- ja retkipyöräilysarjat , joten samana päivän starttaa sitten matkaan paljon muitakin pyöräilijöitä. Klikkaa lisätietoja tästä!

Ensikesänä on taas maastopyöräilyn ystäville vaihtelevaa kurikkalaista maastoa tarjolla n. 50-80 km verran. Ilmoitamme ajankohdan noin kuukautta ennen. Lisätietoja Sami: 044-450 0027.

Maastopyöräily tutuksi keskiviikkona 17.5. klo 18.30

Järjestämme maastopyöräilyn aloittelijoiden viikkolenkin keskiviikkona 17.5. klo 18:30. Lähtöpaikka on Kurikan Torilta. Käydään läpi vähän maastopyöräilyn perusteita; pyörästä, ajotekniikasta jne.  Tapahtuman aikana ajetaan noin tunnin mittainen lenkki maastossa keskustan lähellä. Maastopyörä ja kypärä ovat pakolliset varusteet. Eli mukaan vaan rohkeasti kokeneemmat ja aloittelijat.

Lisätietoja antaa  Sami Viitala 044-450 0027. Tapahtuma on osana Kurika Kaupungin pyöräilyn edistämistä

Talvipyöräily maastopyörällä

Kurikassa on mahdollista pyöräillä myös talvella. Sopivia reittejä löytyy ainakin Ikarista teollisuusalueen takaa ja keskustan tuntumasta Jyrän asuntoalueen takaa sekä Paavalin ja Pättikankaan maastoista Reitit löytyvät jalki.fi verkkosivuilta hakutoiminnolla tai tämän linkin takaa https://jalki.fi/routes/recent

 Lisätietoja reittien kunnosta: Pekka 040 542 1875.