Tapahtumat

Kesäkuussa on tarjolla kapiakummisille maantiepyöräilijöille kuumaa asvalttia n. 110 km ja retkipyöräilijöille asvaltin lisäksi myös kuivaa hiekkatietä n. 100 km verran. Tapahtumaa kerää yhteen pyöräilijöitä ajamaan mukavan yhteislenkin Kurikan ja lähikuntien aluleella. Eli tarjolla on siis maantiepyöräily- ja retkipyöräilysarjat. Tapahtuma on maksuton. Klikkaa lisätietoja tästä!

Elokuussa on taas tarjolla maastopyöräilyn ystäville  vaihtelevaa kurikkalaista maastoa n. 50-90 km verran. Tapahtumapaikkana on Pitkämö Canyon Camping, Moljakantie 28, Kurikka. Päivitämme reittitiedot Heinäkuun aikana. Klikkaa lisätietoja tästä!

Yhteislenkit Kurikan torilta keskiviikkoisin klo 18.30

Viikkolenkkejä ajetaan keskiviikkoisin, ja talviaikana vähän sääolojen mukaan. Ajoryhmiä tehdään osallistujien mukaan, tarvittaessa kaksi, joista toinen on vauhtiryhmä ja toinen on rauhallinen ryhmä. Aikaa on hyvä varata noin pari tuntia. Olet sitten kokenut pyöräilijä tai vasta-alkaja, olet tervetullut mukaan. Meillä on viikkolenkeistä WhatApp-ryhmä, johon pääsee mukaan pyydettäessä.

Lisätietoja viikkolenkki-specialistiltamme Esalta 0400 770 123.

Talvipyöräily maastopyörällä

Kurikassa on mahdollista pyöräillä myös talvella. Sopivia talvipyöräilyreittejä löytyy ainakin Ikarista teollisuusalueen takaa Käräjävuoden alueelta ja keskustan tuntumasta Jyrän asuntoalueen takaa sekä Paavalin ja Pättikankaan maastoista. Myös Mietaankylässä Hakunin hiihtokeskukselta lähtee käsipelin aukipidetty talvireitti Korven jotos.  Reitit löytyvät jalki.fi verkkosivuilta sopivalla hakusanalla  tai tämän linkin takaa https://jalki.fi/routes/recent ja https://web.trailmap.fi/ karttapalvelusta MTB Talvireitit näykymästä.

Reittejä ylläpidetään moottorireellä (Snow Dog) ja käsipelillä. Jyrän, Paavalin ja Pättikankaan reitit ovat suurimmaksi osaksi konellisesti hoidettuja.

 Lisätietoja reittien kunnosta: Pekka 040 542 1875.