Tour de Kurikka maantie 19.6.2022

Tour de Kurikka maantie --- Yhteislenkki Kurikan Wanhan aseman pihalta 19.6.2022 klo 9:00

Tour De Kurikka maantie kulkee Luopajärven ja Kalajärven kautta Peräseinäjoen Nesteelle , jossa on pidempi tauko. Sieltä reitti jatkuu Honkakylän, Pojanluoman ja Tuomikylän kautta Ilmajoelle, jossa on 2. pidempi tauko. Viimeinen legi on Koskenkorvan kautta Kurikaan. Reitillä pidetään pieniä juomataukoja n. 15 km välein, ajellemme ryhmälenkkiperiaatteella, eli tämä ei ole kilpailu!

Ajetaan kahdessa ajoryhmässä; nopeampi ryhmä ajaa n. 29 km/h ja hitaampi ryhmä ajaa n. 25-26 km/h vauhtia. Jaetaan porukka ajoryhmiin vasta lähtöpaikalla halukkuuden mukaan, eli ilmoittautumisvaihessa ei ajoryhmää tarvi päättää. Ja nopeammasta ajoryhmästä voi aina siirtyä hitaampaan ajoryhmään, toisin päin se on vähän "haasteellisempaa". Sinä, joka et ole ajanut ryhmässä maantiellä, niin tiedoksi, että keskituntivauhtisi on ryhmässä ajaessa jopa 30 % kovempi kuin yksin tai kaksin ajaen. Eli jos pysty ajeleen lenkin yksin n. 25 km/h vauhtia, niin toi meidän nopeampia ajoryhmä on sinulle ihan sopiva.

Eli rohkeasti mukaan myös ensikertalaiset kokeilemaan maantiepyöräilyn huumaa ryhmässä!

Osallistujalla Kilpapyörä, Cyclo tai muu vastaava kapiakumminen pyörä sekä pyöräilykypärä on pakollinen. Riittävästi omaa juomaa mukaan. Taukopaikoilta on mahdollissu ostaa evästä ja juomaa, sekä vararengas. Meillä ei ole huoltoautoa mukana. Ajamme noin 28 km/h keskituntiavautia. MAX 30 henkilöä pääsee mukaan.

Tapahtuma on maksuton!

Ilmoittautumiset Samille; sami.viitala(at)pohjanmaan.fi

Reitin voit ladata täältä. Distance 111 km.

Järjestää Kurikka MTB ry, Kurikan kaupunki ja LC-paitapiiska

Tervetuloa!